Astrit Lulushi’s Blog

19 Qershor, 2012

Fëmijët, zhvillimi i trurit dhe ligji

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sistemi ligjor duhet të marrë në konsideratë më të madhe zbulimet e reja në fushën e Neuroshkencës që tregojnë se si një fëmijëri e vështirë mund të ndikojë në zhvillimin e trurit dhe të rrisë rrezikun për krime në adoleshencë.

(more…)

Blog te WordPress.com.