Astrit Lulushi’s Blog

20 Qershor, 2012

Sëmundja Lyme, më e rëndë këtë verë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ekspertët paralajmërojnë se për shkak të faktorëve të ndryshëm mjedisorë, këtë verë ka të ngjarë të shihen më shumë insektete që bartin sëmundjen Lyme.

(more…)

Për të shmangur lodhjen nga të nxehtit

Filed under: Biologji,Kulture,Mjekesi — astritlulushi @ 12:01 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Nesër (21 qershor) është dita e parë e verës dhe parashikimet janë për një stinë të nxehtë. Por pushimet dhe argëtimet e  verës mund të kthehen në të rrezikshme nga të nxehtit dhe djersitjet, ndërsa marrja e lëngjeve në sasi të pakta mund t’i mohojë trupit aftësinë e vetë-ftohjes.
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.