Astrit Lulushi’s Blog

15 Korrik, 2012

Fletë Lavdërimet e mjekëve

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Duke parë çmime dhe pllakata mbi mure në zyrat e mjekëve pacienti që shkon të vizitohet sikur ndjehet i sigurt. Por duhet të ndodhë kjo? Sepse edhe fletë lavdërimet nuk janë krijuar të barabarta.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.