Astrit Lulushi’s Blog

1 Gusht, 2012

Aksidente në rritje nga ecja e hutuar

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Raportet nga dhomat e urgjencës në spitalet amerikane tregojnë se trajtimet për rastet e lëndimeve si pasojë e ecjes pa vemendje në rrugë janë 4 fishuar gjatë 7 vjetëve të fundit.

(more…)

Shikimi dhe rrëzimet mes të moshuarve

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Studimi i botuar në revistën e shoqatës amerikane të mjekësisë vendos një lidhje midis shikimit dhe rrëzimeve mes të moshuarve. Studimi tregon se operimi i perdes së syrit ose kataraktës, mund të shpëtojë jetën e tyre.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.