Astrit Lulushi’s Blog

11 Gusht, 2012

Asprina, armë e re e mundshme në luftën kundër kancerit

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi — astritlulushi @ 2:35 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Aspirina është ilaçi më i njohur – gjendet në kabinetet mjekësore në çdo familje në të gjithë botën – dhe prej saj mund të vijnë disa përfitime.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.