Astrit Lulushi’s Blog

15 Gusht, 2012

Fëmijët dhe gërhitja

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gërhitja tek fëmijët e moshës parashkollore mund të çojë në sjellje të keqia

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.