Astrit Lulushi’s Blog

2 Shtator, 2012

Të pasur, të varfër – në kohë të vështira

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Thuhet se hallet i afrojnë njerëzit. Por një studim i ri nga universiteti i Kalifornisë në Berkeley sugjeron se në kohë të vështira, njerëzit ndahen; të varfërit afrohen dhe ndihmojnë njëri-tjetrin; të pasurit veçohen dhe gjejnë ngushëllim në pasurinë materiale.

(more…)

Blog te WordPress.com.