Astrit Lulushi’s Blog

8 Shtator, 2012

Vera e kuqe dhe jo-alkoolike

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 12:36 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Vera e kuqe jo-alkoolike, më efektive në luftën kundër presionit të lartë të gjakut.
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.