Astrit Lulushi’s Blog

15 Shtator, 2012

Paralajmërim ndaj kremrave kundër dhimbjeve

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Administrata amerikane për Ushqime dhe Barna (FDA) thotë se kremrat dhe xhelatinat që përdoren për fërkimin e muskujve dhe kyçeve të lënduar mund të shkaktojnë dëme në lëkurë.

(more…)

Mini goditjet në tru, me pasoja jo të vogla

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 12:42 pm
Tags: , , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

‘Mini’ goditja në tru quhet ‘mini’ sepse është njëkohësisht e vogël, e shkurtër, e butë.

(more…)

Blog te WordPress.com.