Astrit Lulushi’s Blog

18 Shtator, 2012

Kripa dhe presioni i lartë i gjakut tek fëmijët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një lajm mbi kripën dhe të rinjtë. Shumë kripë është keq jo vetëm për presionin e gjakut tek rriturit – kripa në nivele të larta duhet mbajtur larg edhe ndaj të rinjëve.

(more…)

Blog te WordPress.com.