Astrit Lulushi’s Blog

29 Shtator, 2012

Femijët mbi peshë dhe ushtrimet fizike

Filed under: Biologji,Mjekesi,sociologji — astritlulushi @ 3:18 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Vetëm aktiviteti i organizuar fizik nuk mjaftojn që fëmijët të humbasin peshën e tepërt.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.