Astrit Lulushi’s Blog

30 Shtator, 2012

Ç’është anemia?

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence,Teknologji — astritlulushi @ 3:13 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Anemia është një sëmundje e komplikuar si në formë dhe trajtim. Anemi është një gjendje në të cilën trupi nuk ka qeliza të mjaftueshme të shëndetshme të kuqe të gjakut. Qelizat e kuqe të gjakut sigurojnë oksigjen në indet e trupit.

(more…)

Blog te WordPress.com.