Astrit Lulushi’s Blog

1 Tetor, 2012

Shefat, vartësit dhe stresi

Filed under: Gjenetike,Mjekesi,Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 11:22 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri i universitetit të Harvardit përmbys imazhin ekzistues se shefi ka punën më stresuese.  Studimi zbulon se  ata që udhëheqin kanë nivel më të ulët stresit se sa vartësit e tyre.
(more…)

Blog te WordPress.com.