Astrit Lulushi’s Blog

2 Tetor, 2012

Fëmijët dhe dygjuhësia

Filed under: Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 4:41 am
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i kohëve të fundit botuar në revistën “Psychological Science” tregon se duke folur më shumë se një gjuhë njerëzit mund të përmirësojnë aftësinë për të kontrolluar sjelljen dhe të përqëndrojnë vëmendjen.

(more…)

Blog te WordPress.com.