Astrit Lulushi’s Blog

23 Tetor, 2012

Parandjenja dhe e ardhmja

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Parandjenja pa ndonjë faktor të jashtëm mund të parashikojë të ardhmen, thuhet në një studim nga shkencëtarë neurologë të universitetit amerikan Northwestern, të cilët analizuan rezultatet e 26 studimeve të publikuara mbi këtë çështje mes viteve 1978 – 2010.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.