Astrit Lulushi’s Blog

9 Nëntor, 2012

Shpërdorimi i alkoholit varet sa larg ndodhet pijetorja

Filed under: Biologji,Kulture,Mjekesi,Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 7:22 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Kur njeriu mbaron një punë, ka të ngjarë të pijë një gotë – nga gëzimi ose nga lodhja, stresi a dështimi. Dhe kështu lind pyetja; A mund t’a teprojë njeriu në të pirë nëse e ka shtëpinë afër një bari?

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.