Astrit Lulushi’s Blog

17 Nëntor, 2012

Pijet “5 Hour Energy”

Filed under: Biologji,Gjenetike,sociologji — astritlulushi @ 7:24 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Mes shkencëtarëve, nuk është më e debatueshme që kafeina mund të jetë problematike dhe madje e rrezikshme nëse konsumohet në sasi ekstreme. Por a mund të jetë ajo vdekjeprurëse?

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.