Astrit Lulushi’s Blog

20 Nëntor, 2012

Gjenetikë; telomeret dhe jetëgjatësia

Filed under: Biologji,Gjenetike,Kulture,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 4:12 am
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Për të kuptuar se për sa kohë një person do të jetojë, shenjat mund të gjenden në gjenet e njeriut, në veçanti, në disa lloj kromozonesh.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.