Astrit Lulushi’s Blog

9 Dhjetor, 2012

Sjelljet online dhe offline

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Njerëzit përdorin mediat sociale kryesisht për qëllime informative dhe shprehëse.

(more…)

Blog te WordPress.com.