Astrit Lulushi’s Blog

16 Dhjetor, 2012

Mbipesha dhe depresioni, shkaktarë të gjendjes së përgjumur gjatë ditës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikë

Gjendja e përgjumur gjatë ditës po bëhet një dukuri gjithnjë e më e përhapur.

(more…)

Blog te WordPress.com.