Astrit Lulushi’s Blog

19 Dhjetor, 2012

Festat, dhuratat dhe personi brenda vetes

Filed under: Kulture,Mjekesi,Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 5:34 am
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ndërsa festat e fund-vitit po afrojnë, shumë njerëz mendojnë se çfarë të blejnë për të dashurit e tyre, ose për veten. Shtrohet pyetja; cila është psikologjia që qëndron pas blerjes së dhuratës?

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.