Astrit Lulushi’s Blog

21 Dhjetor, 2012

Këshilla për festa të shëndetëshme

Filed under: Biologji,Gjenetike,Kulture,Mjekesi — astritlulushi @ 3:55 pm
Tags: , , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Atmosfera e festave të fundvitit (Krishtlindjet dhe Viti i Ri) është e pranishme. Miliona njerëz nisen në udhëtim me tren, aeroplan, automobilë, për të festuar bashkë me miqtë, të dashurit a të afërmit e tyre.
(more…)

A mund të parashikohet jetëgjatësia?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Njerëzit shpesh pyesin veten se sa gjatë do të jetojnë.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.