Astrit Lulushi’s Blog

25 Dhjetor, 2012

Historia përballë zhvillimit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Pak vetë e dinë se piramida e Keopsit dhe dy piramida të tjera në pllajën e Gizës në Egjipt për pak sa nuk u rrënuan qëllimisht rreth 170 vjet më parë.

(more…)

Blog te WordPress.com.