Astrit Lulushi’s Blog

Janar 1, 2013

Teknologji – dy rekorde në skaje të kundërta

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shkenca dhe Teknologjia shënuan disa arritje në vitin 2012, edhe në sajë të njerëzve të gatshëm për të rrezikuar jetën dhe shëndetin e tyre. (more…)

Reklama

Kanceri në zorrë dhe gabimet gjenetike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

cancerdnaDisa të gabimet rralla në dy gjene të ADN-së lidhen ngushtë me kancerin e zorrëve.

(more…)

Blog te WordPress.com.