Astrit Lulushi’s Blog

2 Janar, 2013

Cila ndodhi e para; ecja në këmbë apo këmba-dorës?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

humansIdeja tradicionale se paraardhësit e njeriut të sotëm zbritën këmbë-e-duar nga pemët dhe gradualisht filluan të ecin drejt në dy këmbë mund të jetë tepër e thjeshtuar.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.