Astrit Lulushi’s Blog

8 Janar, 2013

Depresioni dimëror mbetet ende mister

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

winter depressionNjë ndjenjë trishtimi vjen mbi njerëzit në fund të vjeshtës, së bashku me gjethet e fundit, ngricat e mëngjesit, dhe diellin që perëndon më herët çdo ditë. Disa mund të thonë se një çaj i nxehtë dhe një pallto e ngrohtë mund të jenë të gjitha që nevojiten për të përballuar dimrin e ftohtë, por për shumë njerëz, dimër do të thotë depresion dhe melankoli.

(more…)

Blog te WordPress.com.