Astrit Lulushi’s Blog

9 Janar, 2013

A mund të zvogëlohet rreziku i Alzheimerit nga barnat kundër tensionit?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

brain alzheimerNjë lidhje e habitshme ndërmjet dy sëmundjeve; tensionit dhe demencës, sepse duke luftuar njërën, mund të luftohet edhe tjera – thuhet në një studim të ri.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.