Astrit Lulushi’s Blog

13 Janar, 2013

Truri dhe bindjet kundërthënëse

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

brain multitaskingShpesh bëhet pyetja se si njerëzit inteligjentë dhe të edukuar mund të besojnë se evolucioni është mit, se ngrohja globale është shaka, se vaksinat shkaktojnë autizëm, apo sistem ideologjik – i njohur për krime – ka qenë i mirë. Këto kundërthënie, shkencëtarët i shpjegojnë me atë që e quajnë logjike e shpërndarë në pjesë të izoluara të trurit, të krahasuara me dhomat e papërshkueshme nga uji të një anijeje.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.