Astrit Lulushi’s Blog

15 Janar, 2013

Efekt soditës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

bystander effectMes njerëzve, në mjedis ku gjithçka është kolektive, indiferentizmi ose qëndrimi soditës është natyrë e dytë; individi, puna, prona, vendi, e të gjitha shpërdorohen; regjimet mbahen jo se duhen, dhe janë të fundit që bien.

(more…)

Ç’pamje kishin të parët tanë?

230caveman dietAstrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një metodë e re e analizimit të ADN-së  nga mostrat moderne mjeko-ligjore mund të përdoret gjithashtu për të identifikuar hollësitë fizionomike të njeriut të lashtë, duke analizuar mbetjet e tyre.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.