Astrit Lulushi’s Blog

22 Janar, 2013

Rezultate befasuese në një studim mbi ankthin

Filed under: Biologji,Mjekesi,Neurologji,Psikologji,Shkence,sociologji,Teknologji — astritlulushi @ 5:53 am
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

A2XKush ndjehet i shqetësuar nga anthi dhe struket, tërhiqet, shmanget duke u fshehur nga bota, nuk është vetëm. Mbi 40 milionë amerikanë (18 % e popullsisë së rritur) thonë se kanë ndjenja ankthi. Megjithatë, studimet e fundit kanë arritur në disa përfundime të habitshme në lidhje me atë që shkakton ankthin në radhë të parë.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.