Astrit Lulushi’s Blog

23 Janar, 2013

Pse flemë?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

sleepGjithkush ka nevojë për gjumë dhe kjo nevojë është sasia e gjumit që çdo organizëm kërkon për t’u rizgjuar i rigjallëruar.

(more…)

Blog te WordPress.com.