Astrit Lulushi’s Blog

26 Janar, 2013

Kafeja – A mund të ulë ajo rrezikun e vdekjes?

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 3:01 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

COFEKafeja duket se e mban njeriun më shumë se zgjuar –  e mban edhe gjallë. Një studim i publikuar në revistën amerikane të Epidemiologjisë thotë se kafeja e mbron njeriun nga kanceri në gojë dhe në fyt
(more…)

Blog te WordPress.com.