Astrit Lulushi’s Blog

15 Shkurt, 2013

Asteroid, meteor, meteorit dhe meteoroid

Filed under: Kulture,Shkence,Teknologji — astritlulushi @ 8:47 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

asteroidnasaTermat asteroid, meteor, meteorit dhe meteoroid shpesh ngatërrohen nga pakujdesia, sidomos kur dy prej tyre kërcënojnë Tokën në të njëjtën ditë. Këtu është një shpjegues i shpejtë sipas www.livescience.com

(more…)

Blog te WordPress.com.