Astrit Lulushi’s Blog

19 Shkurt, 2013

Ushtrimet e lehta, më të efektshme kundër kolesterolit dhe diabetit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

walkingNdërkohë që ushtrimi fizik është një armë e rëndësishme në kontrollin e diabetit dhe kolesterolit, një studim i ri sugjeron se lloji i ushtrimit luan rol.
(more…)

Blog te WordPress.com.