Astrit Lulushi’s Blog

1 Mars, 2013

Diabeti dhe humbja e shikimit

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 7:56 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

visionNdërsa mbipesha bëhet problem shëndetësor global, edhe një prej pasojave të saj – diabeti i tipit 2 – po merr përmasa pandemike. Kjo ngre shqetësime të reja rreth sëmundjeve që lidhen me diabetin, përfshi të parit që nëse lihet pa trajtuar mund të çojë në verbim. (more…)

Udhëzime të reja për trajtimin e infeksioneve të veshit tek fëmijët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

earInfeksionet e veshit janë ndër sëmundjet më të shpeshta të fëmijëve. Pothuajse gjysma e recetave të përshkruara për fëmijët janë për infeksionet e veshit.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.