Astrit Lulushi’s Blog

10 Mars, 2013

Truri dhe alkooli

Filed under: Kulture,Mjekesi,Neurologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 7:14 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

brainNjë studim i ri sugjeron se truri i alkoolikëve i përshtatet pijes duke kthyer alkoolin në burim energjie. Megjithatë, truri bëhet i varur në këtë lloj energjie dhe personi e ka më të vështirë për të lënë pijen.

(more…)

Blog te WordPress.com.