Astrit Lulushi’s Blog

12 Mars, 2013

Aspirina dhe kanceri melanoma

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 5:23 am
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

aspirinaAspirina është ilaçi i parë që njeriu mendon kur ka dhimbje
(more…)

Blog te WordPress.com.