Astrit Lulushi’s Blog

13 Mars, 2013

Përfitimet nga lënia e duhanit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

jamaShumë duhanpirës shqetësohen se po të lenë duhanin ata shtojnë peshë. Për personat me diabet të tipit 2, mbipesha pas lënies së duhanit mund keqësojë sëmundjen dhe të rrisë rrezikun e sëmundjeve të tjera. Dihet se kontrolli i peshës është faktor kyç në menaxhimin e diabetit dhe parandalimin e goditjeve në zemër dhe në tru.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.