Astrit Lulushi’s Blog

23 Mars, 2013

Gjuha, pasuria dhe shëndeti

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

languagePër disa, e ardhmja është fat, të tjerë thonë se ajo paracaktohet nga sjellja në të tashmen.

(more…)

Blog te WordPress.com.