Astrit Lulushi’s Blog

12 Prill, 2013

Ushqimi dhe mbipesha

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 7:07 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

glycemic dietNdërkohë që mbipesha mes fëmijëve vazhdon të jetë problem – çuditërisht një studim thotë se fëmijët që hanë më shpesh priren të kenë peshë më normale dhe të jenë më aktivë sesa fëmijët që hanë më pak.

(more…)

Qëndrimi ulur dhe gratë e moshuara

Filed under: Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 5:29 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

seatingDëshmi të reja se qëndrimi ulur dëmton shëndetin, veçanërisht të grave të moshuara.
(more…)

Blog te WordPress.com.