Astrit Lulushi’s Blog

14 Prill, 2013

Gatimi dhe ushtrimi

Filed under: Kulture,Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 6:02 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Astrit Lulushi

cookingGatimi dhe ushtrimi fizik janë dy mënyra për të mbajtur trupin në formë – por duket se secila priret të tregohet më e rëndësishme se tjetra.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.