Astrit Lulushi’s Blog

20 Tetor, 2009

Acetaminopheni dhe vaksinat

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 2:27 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

vaccineEthet janë pjesë e reagimit normal  të trupit ndaj vaksinës. Të shqetësuar nga  efektet negative të etheve të vaksinës, shumë prindër u japin fëmijëve barna parandaluese  si Acetaminophen para ose menjëherë pas vaksinimit. Por një studim i ri tregon se ndërkohë që këto barna mund të pakësojnë ethet, ato mund të ulin edhe efektivitetin e vaksinës. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.