Astrit Lulushi’s Blog

26 Mars, 2013

Pranvera dhe alergjitë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

alergiesKy lajm për miliona njerëz që vuajnë nga alergjitë, dhe lajmi është jo aq i mirë.

(more…)

Blog te WordPress.com.