Astrit Lulushi’s Blog

7 Prill, 2009

Mosha, kujtesa dhe ruajtja e saj

Filed under: Histori,Kulture,Mjekesi — astritlulushi @ 1:50 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

recordingMosha dhe historia janë të lidhura. Sa më të moshuar që janë njerëzit aq më shumë kujtime kanë. Dhe krejt papritur kjo histori-kujtesë  zhduket, gjithashtu për shkak të moshës e shpesh si pasojë e sëmundjes, Alcajmerit. Kohët e fundit në Shtetet e Bashkuara  po zbatohet  një projekt  për ruajtjen e kujtesës së amerikanëve të moshuar, para se të jetë vonë. (more…)

Blog te WordPress.com.