Astrit Lulushi’s Blog

4 Shtator, 2009

Aspirina ndihmon pacientët me kancer në zorrën e trashë

Filed under: Uncategorized — astritlulushi @ 6:04 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

070505_aspirin_09.jpgQë prej kohëve të lashta, njerëzit kanë përdorur barna kundër dhimbjeve dhe temperaturës. Por shkencëtarët e kohës sonë kanë gjetur arsye të tjera për përdorimin e aspirinës. Ky ilaç ndihmon rrjedhën e gjakut nëpër artere. Si rezultat, pacientët me rrezik për blokim arteresh, shpesh rekomandohen nga mjeku të marrin cdo ditë një aspirinë me dozë të ulët. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.