Astrit Lulushi’s Blog

12 Mars, 2013

Aspirina dhe kanceri melanoma

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 5:23 am
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

aspirinaAspirina është ilaçi i parë që njeriu mendon kur ka dhimbje
(more…)

11 Gusht, 2012

Asprina, armë e re e mundshme në luftën kundër kancerit

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi — astritlulushi @ 2:35 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Aspirina është ilaçi më i njohur – gjendet në kabinetet mjekësore në çdo familje në të gjithë botën – dhe prej saj mund të vijnë disa përfitime.

(more…)

31 Maj, 2012

Studim – Aspirina lufton kancerin Melanoma

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi — astritlulushi @ 12:20 pm
Tags: , , , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Djegiet nga dielli janë faktor kryesor i kancerit të lëkurës. Prandaj në ditë të nxehta, miliona njerëz armatosen me kremra, kapele e syze. Por duket se tani mund të kenë një armë të re, Aspirinën.

(more…)

21 Mars, 2012

Aspirina dhe lufta kundër kancerit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Aspirina është ilaçi më i përgjithshëm. Marrja e saj është kthyer në një rit të përditshëm.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.