Astrit Lulushi’s Blog

13 Qershor, 2011

Paralajmërime ndaj barnave për trajtimin e prostatës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Administrata e ushqimeve dhe barnave (FDA) ka përditësuar paralajmërimet ndaj një grupi ilaçeash që jepen zakonisht për trajtimin e prostatës. (more…)

Blog te WordPress.com.