Astrit Lulushi’s Blog

6 Shkurt, 2013

Më të shëndetshëm se prindërit?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

baby boomersPavarësisht reputacionit se brezi pas-luftës së dytë botërore apo “Baby Boomers” është më i shëndëtetëshëm dhe më aktiv, ai është aktualisht përgjithësisht më i dobët se brezi para-ardhës. Sipas Byrosë Amerikane të Censusit, periudha “Baby Boomers” në SHBA, përfshin vitet 1946 – 1964.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.