Astrit Lulushi’s Blog

2 Maj, 2012

Vitaminat shtesë dhe Kanceri

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri tregon se nëse merrni shtojca dietike me shpresë për të shmangur kancerin – ju mund jeni duke humbur paratë tuaja.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.