Astrit Lulushi’s Blog

11 Nëntor, 2011

“Ngrirja” e trurit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Kur një person është nën trysni apo nën vëzhgimin e të tjerëve, mendja “ngrin”. Personi nuk është në gjendje të kujtojë as emrin e vet, apo gjërat më të thjeshta. Dhe nuk ka gjë më të keqe sesa të harrosh plotësisht kur je në televizion, para miliona shikuesve.

(more…)

3 Mars, 2009

Trajtimi i goditjeve në tru

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 12:48 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi,  Zëri i Amerikës

brain1Mjekët australianë po përdorin një mënyrë të re për trajtimin e goditjeve në tru duke kryer një ndërhyrje intravenoze që çbllokon arterin dhe shpëton pacientin nga vdekja ose paaftësia kronike. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.